ti guarda dal Grande Inquisitor

De Vlaamse Opera 2010-2011 [terug]

Opmerkingen ...

6

van wim <wim.verdonck@...> op dinsdag 4 mei 2010 om 21:26

het nieuwe seizoen lijkt me niet echt een hoogvlieger, maar soit, trouwe abonnee als we zijn, wilde ik net mijn abo verlengen, maar nu constateer ik toch wel dat de inflatie blijkbaar flink toegeslagen heeft: + 27,6% alstublieft! ik zal d'r eerst nog maar eens over nadenken...

5

van ricci <riccifrederic@...> op zondag 25 april 2010 om 23:27

hmm herodiade wil ik wel best naar toe maar liefst niet met lederen-brul stem todorovich en overstaanbaar gezongen Frans, Semiramide wil ik ook wel best horen en zelfs eventueel zien maar wie is de tenor? De laaste keer dat ik deze opera hoorde was met caballe, dupuy en palacio in de zaal aan de desguinlei...tempi passati.
Aida heb ik niet meer nodig en de rest laat ik aan me voorbijgaan. Seizoen luik al bekend?

4

van gualtier Maldé <gualtier@...> op zaterdag 24 april 2010 om 11:39

Ik vind Iride Martinez, Jon Villars, Alberto Zedda, Stefanie Friede, Misha Didyk, Zoran Todorovitch toch ook weer niet van de minsten.. chapeau voor de VLopera dat ze met de helft van het budget van de Munt deze mensen hebben weten te casten.

3

van Margo <margo@...> op vrijdag 23 april 2010 om 22:40

Ik kan anders wel een paar Puccini-opera's bedenken die binnen het oosters thema zouden kunnen passen...

Wagner ligt wat lastiger tenzij je een Indische Bollywood-regisseur Parsifal laat regisseren... maar daarvoor krijg je FroSch in de plaats.

Onbekende zangers hoeven geen probleem te zijn... alle bekende zangers waren ook ooit onbekend. Wie weet, misschien krijgen we volgend seizoen wel de nieuwe Nina Stemme, de nieuwe Cheryl Barker, de nieuwe Christopher Ventris, de nieuwe Magdalena Kozena, ... die ook ooit als nobele onbekendes in de Vlaamse Opera gezongen hebben.

2

van Sven De Boeck <s.deboeck@...> op vrijdag 23 april 2010 om 22:29

Massenet en Verdi is een mooie keuze. Wagner en Puccini zijn weer totaal afwezig ... Paste niet in de 'show' rond absoluut een 'thema te moeten hebben in een seizoen' waarschijnlijk ... En wat een onbekende reeks zangers weer (op enkelen na) . Hopelijk weet Jurowski heel wat te redden.

1

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op donderdag 22 april 2010 om 0:21

Mij gaan ze daar in ieder geval niet zien, ik ga ook besparingen doorvoeren-:)
Alle gekheid op een stokje, ik vlieg volgende week(normaal gezien) naar New York voor 5 dagen en ga 3 opera's zien,liever dat dan 500 Euro neertellen voor een abo in de VLOS.