ti guarda dal Grande Inquisitor

November 2009 [terug]

Opmerkingen ...

4

van Stefan <bstefan@...> op woensdag 4 november 2009 om 10:19

Tijdens de laatste maanden van zijn ministerschap heb ik de Bert nochtans een aantal keren in Gent gezien (telkens kwam hij met zijn vrouw te laat aan). Dr. Cahn heeft blijkbaar nog niet begrepen dat het nu geen zin meer heeft hem te paaien voor meer centen want de mens heeft in Vlaanderen (gelukkig) niets meer te zeggen. Ik vraag me ook af hoe lang Dr. Cahn nog in de Vlos zal blijven...

3

van wim <wim.verdonck@...> op woensdag 4 november 2009 om 8:02

gisteren de première van butterfly gezien in antwerpen *zucht*. heb ik heimwee gehad naar silvio en cheryl! het orkest speelde zonder nuance de zangers plat en de arme butterfly klonk op het einde als een schorre ekster. deze productie verdient zoveel beter. enkel het terzet op het einde kon me wat beroeren… jammer.

maar… tijdens de pauze… wie zag ik daar, zoals het een goede socialist betaamt, champagne slurpen met aviel? wie heb ik tijdens zijn minstervancultuurschap nooit, maar dan ook nooit in de opera gezien? juist, ja, bertje! beter laat dan nooit zeker?

w.

2

van Margo <margo@...> op dinsdag 3 november 2009 om 20:33

Ik heb hem uiteraard al beluisterd...

De opname is ongelooflijk spectaculair. Ik ben bijna geneigd om naar haar concert in het PSK te gaan om te horen of ze dat allemaal ook live kan... in de veronderstelling dat er nog betaalbare plaatsen zouden zijn waar ze ook hoorbaar is... maar voor de plaatsen tot waar haar stem draagt (tenzij ze plots een gigantische stem gekregen zou hebben), moet je meer dan 100 euro betalen... en dat heb ik er niet voor over.

1

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op dinsdag 3 november 2009 om 13:06

Betreft de nieuwe van C.Bartoli'Sacrifficium'heeft iemand deze al beluisterd, zo ja graag jullie indrukken?