ti guarda dal Grande Inquisitor

Opéra-Comique 2009-2010 [terug]

Opmerkingen ...

4

van Stefan <bstefan@...> op dinsdag 7 april 2009 om 18:11

Niet goed opgelet tijdens de seizoensverstelling zeker :-). De NN was feitelijk ene René Jacobs, maar er was geen geld meer voor zijn Freiburgse orkest... Het gevolg daarvan is dat we met een Jacobs-cast zitten, zonder Jacobs in de orkestbak.

3

van Margo <margo@...> op dinsdag 7 april 2009 om 16:37

Ik had beter moeten weten dan op de seizoensbrochure van de Munt voort te gaan... daar stond nog in dat Rhorer de Iphigénies zou doen en Idomeneo zou gedirigeerd worden door de onnavolgbare en zwaar overbelaste NN. Op de Munt-website staat inderdaad Rhorer voor Idomeneo en Rousset voor Iphigénie.

2

van ricci <riccifrederic@...> op dinsdag 7 april 2009 om 15:30

ik ga beslist naar de Messager, maar of dit hetzelfde nivo zal halen als de onvergetelijke Chatelet Veronique is een andere vraag, laat ons hopen van wel.

1

van Stefan <bstefan@...> op dinsdag 7 april 2009 om 11:43

Inderdaad, een prachtig seizoen! L'amant jaloux zal blijkbaar ook in Luik te zien zijn. Volgend seizoen krijgen we dus eindelijk wat Gretry te horen in België, in Bozar staat immers Andromaque ook op het programma. Juist een kleine correctie: Jérémie Rhorer dirigeert in de Munt niet de Iphigénies, maar wel Idomeneo.