ti guarda dal Grande Inquisitor

Szenen aus Goethes Faust in het PSK [terug]

Opmerkingen ...

4

van Ricci <riccifrederic@...> op woensdag 23 april 2008 om 22:28

en omdat men -terechte- kritiek uit, doet men nog niet aan een hetze. Maar u heeft gelijk dat de 'man' ook op mijn (lees mijn) zenuwen werkt, het waarom is duidelijk in mijn postings. Dat de man ook bij vele anderen -spijtig kan ik ook niet alles onthullen- op de zenuwen werkt, is ook een feit. Ja, inderdaad wat mij betreft, mag ie gaan...en geloof me ik sta niet alleen in wat u een 'hetze' noemt. Niks irrationeel aan trouwens...Was in het begin zeer sterke voorstander van zijn kandidatuur maar daar heb ik al -zoals reeds lang duidelijk is- diepe spijt van (for various reasons). En voor de goeie lezers van mijn korte opinie"stukjes" (rationeel of niet) die realizeren zich wel dat 100% achteraf waarheid bleek te zijn.

3

van Karl <karl_stas@...> op woensdag 23 april 2008 om 21:14

Het is niet omdat men niet aan uw irrationele hetze tegen PDC wil meedoen dat men automatisch tot de fanclub van PDC behoort. Genuanceerd denken is u blijkbaar vreemd.

2

van ricci <riccifrederic@...> op woensdag 23 april 2008 om 20:47

wel, dan heeft ie al een fanclub van twee man op deze blog:) dat seizoen staat mij dus niet aan (met zovele gekende en anonieme anderen) en zijn management van zijn projecten al evenmin. Neem van me aan dat er nog meer 'mischief' op komst is in het huis op het muntplein.
Het loopt daar danig fout en PDC verbergt zich in zijn bureau...more details to come

1

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op woensdag 23 april 2008 om 13:36

Velen zogezegde melomanen weten zelfs niet dat Schumann een oratorium geschreven heeft, vandaar denk ik dat zaal niet volzet was.
Dat Harnoncourt dat moet meemaken voor de weinige keren dat hij langskomt.
Mensen hebben liever steeds hetzelfde, ik zal het maar de grote hits van Mahler, Beethoven,Bruckner,Mozart,Bach noemen.
Jammer want deze voorstelling loonde zeker de verplaatsing naar Brussel.
Gevolg,meer en meer onbekende pareltjes raken niet meer bij het grote publiek.
In de operawereld tekent dit fenomeen zich ook meer en meer af, toch vindt ik dat Peter de Caluwe daar verandering wil in brengen,zijn programma voor volgend seizoen staat me aan.