ti guarda dal Grande Inquisitor

Macbeth in New York [terug]

Opmerkingen ...

4

van Margo <margo@...> op vrijdag 11 januari 2008 om 0:29

Die afstand leek me zeker niet groter dan tussen het tweede balkon in de Bastille en het podium. Het Parijse podium lijkt me wel een heel stuk breder.

En de zichtlijnen zijn perfect, tenminste op het frontbalkon. Er zijn aan de zijkanten ook nog een soort loges, maar ik weet niet hoe het zicht daar is. Maar het aantal plaatsen daar is hoedanook beperkt, de grote massa zit op het frontbalkon.

En ja, alle plaatsen zijn uitgerust met vertalingen (gisteren was er keuze tussen Engels, Duits en Spaans) in de rug van de zetel op de rij ervoor... net zoals in Barcelona en Wenen, trouwens.

3

van Karl <karl_stas@...> op donderdag 10 januari 2008 om 23:19

Dus ook helemaal daarboven kan je alles nog goed zien en horen? Op foto lijkt het nochtans een enorme afstand van de orkestbak naar de "family circle". Klopt het dat je in de met "boventiteling" hebt op de rug van de zetel voor je? Of is dat alleen bij de "betere" plaatsen zo.

Wat Levine betreft, dat is eigenlijk nooit een groot dirigent geweest en nu heeft hij wel zijn beste tijd gehad. Hij is al muziekdirecteur van de MET sinds 1976!

Karl

2

van Margo <margo@...> op donderdag 10 januari 2008 om 23:16

Ik ga nog naar "Hansel und Gretel" en "Barbiere"...

1

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op donderdag 10 januari 2008 om 20:47

Thanks Margo voor je commentaar, dacht as Zaterdag af te zakken naar Kinepolis samen met vrouw, maar ga dit nu aan me laten voorbijgaan dat is een besparing van 30 Euro.
Welke opera's ga je nog zien?

Groeten.

Marc.