ti guarda dal Grande Inquisitor

Felicity Lott in de Munt [terug]

Opmerkingen ...

6

van wim <wim.verdonck@...> op woensdag 26 december 2007 om 8:59

ik vond haar ook geweldig! niet alleen haar stem, maar haar elegance, haar inlevingsvermogen, haar liedkeuze. kortom alles (behalve haar nieuwe kapsel) maakte het een mooie avond.
zij is ook een van de weinige échte zangeressen die een luchtig liedprogramma durft te programmeren. andere grootheden moeten minstens een uur pijn en droefnis uitzingen (anders is het geen kusnt) vooraleer er in het laatste bisnummertje eens een lachje afkan.
love flott!

5

van Karl <karl_stas@...> op dinsdag 25 december 2007 om 20:41

Ze was gewoon niet goed bij stem wegens een verkoudheid. Desondanks heeft ze nog een zeer mooie performance neergezet. Ik zou haar dus zeker nog niet afschrijven!

Karl

4

van Hugo <hdp@...> op dinsdag 25 december 2007 om 11:37

Ricci, NOOIT luisteren naar wat anderen zeggen of schrijven;;; :-)
Hier heeft Margo wel voor 100 % gelijk hoor. Altijd al als ik La Flott gezien en gehoord hebt benaderde ze de perfectie, en ik hoop zeker dat het geen afscheid was, dat mag ze ons niet aandoen!

3

van Margo <margo@...> op dinsdag 25 december 2007 om 11:28

Ik hoop in alle geval dat het geen afscheid was !

Ik hoorde ook nog geen "wobble", maar sommige mensen zijn ongetwijfeld gevoeliger voor vibrato dan ik. En haar piano is inderdaad nog altijd fantastisch... net zoals haar tekstprojectie trouwens. Ze is het levende bewijs dat het perfect mogelijk is voor een sopraan om elke letter verstaanbaar te zingen.

2

van ricci <riccifrederic@...> op maandag 24 december 2007 om 23:48

Ik was er niet bij maar een buitenlandse vriend wel. Deze zei me dat la Lott nu wel over haar hoogtepunt heen was met als ze wat volume geeft een wobble als resultaat. Hij gaf wel toe dat ze in de piano frases nog behoorlijk uit de hoek kwam.
Een mooi afscheid waarschijnlijk.

1

van Hugo <hdp@...> op maandag 24 december 2007 om 15:34

Inderdaad Margo...we zijn het weer eens eens :-)