ti guarda dal Grande Inquisitor

Falstaff in De Munt (1/2) [terug]

Opmerkingen ...

4

van Mark <fluffy82@...> op zaterdag 24 juni 2006 om 11:43

Even een opmerking over de rolverdeling...

Aangekondigd in de brochure/op de website was Gabriele Viviani voor 4 voorstellingen, 20-21-29-30 juni. Deze Viviani heeft inderdaad afgezegd, en werd vervangen door Enrico Marabelli voor dezelfde data. Roberto De Candia heeft geen enkele voorstelling afgezegd en zingt zoals voorzien Ford op 14, 16, 18, 23, 25 en 27 juni, en Falstaff op 20 en 30 juni.

3

van Tristan <tristan.faes@...> op vrijdag 23 juni 2006 om 10:24

Ik ben vorige zondag geweest, en vond De Candia toch ook maar wat magertjes hoor...Castronovo is mij daarentegen enorm bevallen!

2

van Margo <margo@...> op vrijdag 23 juni 2006 om 8:33

Roberto De Candia was inderdaad oorspronkelijk aangekondigd voor Ford, maar hij heeft blijkbaar een paar voorstellingen afgezegd... waardoor Enrico Marabelli er een paar extra voorstellingen bijkreeg.

Ik verkeerde ook heel de voorstelling in de waan dat het De Candia was die Ford zong (er werd niets aangekondigd), tot ik op de website van de Munt de gewijzigde namen zag en vond dat die Ford toch niet echt leek op de foto's op de website...

1

van Sven De Boeck <s.deboeck@...> op vrijdag 23 juni 2006 om 8:24

Een prachtige opera-avond.

Deze Falstaff ! Ik heb echt genoten.
Alleen, vorige week was het toch Robert de Candia die Ford zong?
Hij deed dat trouwens fantastisch.

Omdat Margo reeds heeft gezegd dat over dirigenten niets kan zeggen vul ik dit even aan in zijn plaats.

K. Ono was wederom fantastisch. Als hij dirigeert neem ik altijd plaatsen op de eerste rij, om te kunnen zien met welke vaste en professionele hand hij het orkest door de partituur loodst.
Meesterlijk ... We gaan hem missen in de Munt.