ti guarda dal Grande Inquisitor

Verdi Requiem in het PSK [terug]

Opmerkingen ...

2

van Walter Boers <walter.boers@...> op maandag 17 december 2012 om 0:52

Dat was inderdaad heel storend, maar naar het schijnt zat het verkeer helemaal in de knoop. Vrienden van me hebben bijna een uur nodig gehad om ter plaatse te komen ipv anders een kwartier. Ze waren dus bij die laatkomers. Wat natuurlijk niet kan, ook niet in zo'n omstandigheden, is dat mensen tijdens het concert een hele rij laten opstaan om naar hun plaatsen te gaan. Je neemt dan gewoon de eerste de beste vrije plaats in waar je stil en zonder anderen te storen naartoe kan. Compleet absurd is dat het zaalpersoneel mensen naar binnen liet gaan in een deel van de zaal waar helemaal geen vrije plaatsen waren, terwijl heel wat loges en een deel van het tweede balkon leeg waren.
Overigens was ik vanochtend voor het eerst in tijden zelf te laat op een concert, dankzij de NMBS (40 min vertraging!). Ik mocht ook binnensluipen en heb daar dankbaar gebruik van gemaakt, maar ik denk niet dat iemand me gehoord heeft.

1

van Annemie Nelis <berndannemienelis@...> op zondag 16 december 2012 om 18:50

Inderdaad, het was enorm storend om nog heel veel mensen tot in de eerste rijen van de zaal te zien en horen binnenkomen. De Bassolist was terecht echt verbolgen.
Respect is ver te zoeken in Brussel en zeer spijtig voor alle andere aandachtige toehoorders.