ti guarda dal Grande Inquisitor

La vie parisienne in Brussel [terug]

Opmerkingen ...

3

van ricci <riccifrederic@...> op woensdag 30 mei 2012 om 23:12

hey, bedankt, had ook wel eens naar HLN gekeken on-line dan maar heb dit gemist. Heb van beiden nooit gehoord, waarschijnlijk dus inderdaad 'anonieme koorleden', was al blij geen bekende zanger tegen te komen.
En dirk van croonenborch volstaat....

2

van Margo <margo@...> op dinsdag 29 mei 2012 om 23:17

Uit "Het Laatste Nieuws":

Een voormalige Antwerpse operazanger, Bernard Van Mencxel (81), is dit weekend gewurgd door zijn beste vriend, Herwig Smets (61) uit Mariekerke bij Bornem. In zijn woonst greep Smets zijn vriend bij de keel. Later die avond stopte hij het lichaam in de koffer van zijn auto en reed naar Zandhoven om het daar in een gracht te dumpen. 's Ochtends vond een jogger het lichaam. Pas toen de speurders een oproep lanceerden omtrent de identiteit van het slachtoffer, stapte Smets naar de politie en bekende hij. Beide betrokkenen waren ooit verbonden aan de Vlaamse Opera. Daar ontstond hun vriendschap. Wat Smets door het lint deed gaan, wordt nog onderzocht. Hijzelf houdt het op "een discussie over politiek".

1

van ricci <riccifrederic@...> op dinsdag 29 mei 2012 om 19:09

in elke krant lees je over de moordpartij door een gepensioneerde perazanger maar uiteraard geen naam, iemand enig idee wie dit is? Hij is reeds bejaard en dus van mijn generatie, misschien was het "gewoon" ne koorzanger