ti guarda dal Grande Inquisitor

Jonas Kaufmann in het PSK [terug]

Opmerkingen ...

4

van Walter <walter.boers@...> op dinsdag 17 april 2012 om 0:40

Ombra di nube van Refice, natuurlijk, dat heeft Antonacci in januari ook nog gezongen. Ik wist wel dat ik het ooit ergens had gehoord!

3

van ricci <riccifrederic@...> op maandag 16 april 2012 om 23:25

ik bedoelde uiteraard met OGEN luisterde, bedtime!

2

van ricci <riccifrederic@...> op maandag 16 april 2012 om 23:25

neen; hij zong wel l'anima ho stanca uit adriana en dan ombra di nube van Recife uiteraard, prachtige muziek trouwens en zo wat het beste dat ie zong. Voor het overige ben ik het wel wat met gopera eens, het was niet altijd even goed; komt doordat de helft van de zaal met de oren luisterde. Tauber en lehar waren niet echt je dat, t'was mooi maar niet exciting, en ik vond ook dat ie soms wat caballe-isms gebruikte, veel piano en underpowered singing om de stem te sparen. Trouwens in chenier ging ie zelfs een beetje uit de bocht en dat reeds na enkele maten.
Maar kom het was nog eens heerlijk een tenorenrecital te horen. Maar de jonge Giacomini of Cura waren even goed hoor en soms zelfs beter. Ergerlijk vond ik de recensie van een zekere Rubens op klara, wat dat mens er allemaal uitkraamde......De dirigent was ook een ramp maar da's andere koek, ze hebben waarschijnlijk niet of weinig gerepeteerd maar dan nog, dat kapelmeisterachtige hakken, grrrr

1

van Walter <walter.boers@...> op maandag 16 april 2012 om 21:25

Was de derde toegift misschien dit: http://www.youtube.com/watch?v=LhWph9JzFQI ? "Amor ti vieta" uit Fedora dus (niet zelf bedacht, want ik heb Fedora nog nooit gehoord).
En het stuk uit Adriana Lecouvreur was zeker "La dolcissima effigie"? Of vergis ik me?