ti guarda dal Grande Inquisitor

Double Trouble in Wexford [terug]

Opmerkingen ...

3

van Margo <margo@...> op zondag 30 oktober 2011 om 18:51

Er zijn nog maar twee Met-voorstellingen geweest dit seizoen en "Don Giovanni" heb ik om evidente redenen niet gezien. "Anna Bolena" had ik wel gepland, maar aangezien al het verkeer rond de Heizel die namiddag muurvast zat, ben ik van pure miserie terug naar huis gereden. Wexford is misschien wat ver van je bed, Willy, maar Ierland is nu ook weer de andere kant van de wereld niet...

OK, ricci, laat ons zeggen dat die "iedereen" een stijlfiguur is. Ik had zelf wel al van Balfe gehoord, maar nog niet van die specifieke opera.

2

van ricci <riccifrederic@...> op zondag 30 oktober 2011 om 17:11

iedereen? Behalve dan deze eigenheimer die al jaren een plaatopname heeft van de roos van Castillie, veel betere muziek trouwens dan enescu's Oedipe, en da's geen boutade

1

van Willy faes <willy.faes@...> op zondag 30 oktober 2011 om 15:25

Geachte Heer Iquisitor,

Ik lees steeds met veel interesse en aandacht uw verslagen van muzikale evenementen in binnen en buitenland. Zeer leerrijk voor mij.Ik mis echter de laatste tijd uw beoordelingen over de Kinepolis Met vertoningen.
Graag toets ik uw oordeel aan mijn persoonlijke bevindingen.Natuurlijk kunt u de Don Giovanni in de Met niet beoordelen als u op die datum in Wexford bent.ook zeer interessant natuurlijk, maar voor mij wat "ver van mijn bed!"
Muzikale groeten van een opera-fan.