ti guarda dal Grande Inquisitor

Il ritorno d'Ulisse in patria in Antwerpen [terug]

Opmerkingen ...

7

van wim <wim.verdonck@...> op woensdag 8 juni 2011 om 13:01

dirk,

toch niet akkoord met je opmerking over de "doodse en kitscherige productie". ik vond het een hele verademing na de roze konijnen uit herodiade, het onbegrijpelijk concept van semiramide en de alternatieve entführung.

wel helemaal akkoord wat betreft de seizoensbrochure. de grafische vormgever mag van mij ook weggesaneerd worden...

w.

6

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op zondag 5 juni 2011 om 20:10

Beste operafans,
Ik heb net ook nog eens de brochure ter hand genomen en heb waargenomen dat er in het boek zelf geen prijzen staan.
Maar helemaal achteraan zitten er nog een paar extra bijdragen, oa een boekje met als titel 'Uw Abonnement' 20 bldz, met alle mogelijke formules en prijzen, en ook 2 duidelijke zaalplannen.
Ik zou zeggen kijk nog eens goed en als het er niet bijzit is inderdaad jullie brochure niet in orde.
Ik zou wel tegen de directie vd VLOS willen meedelen dat ze volgend seizoen deze aparte brochure opnemen in hun seizoenbrochure, want zulke zaken maken het nogal ingewikkeld.
Groeten.
Marc.

5

van Margo <margo@...> op zondag 5 juni 2011 om 10:45

Ik begrijp ook die creativiteit van operahuizen niet om telkens weer iets nieuws te doen met hun seizoensbrochure. Niets zo handig als de seizoensbrochure van De Nederlandse Opera, zakelijk en overzichtelijk en al jaren dezelfde layout... meer moet dat niet zijn.

4

van Dirk Vermassen <dirk.vermassen@...> op zondag 5 juni 2011 om 8:37

Beste Marc en Tristan,

Ook ik heb mijn brochure nog eens vruchteloos omgekeerd. Ik vermoed dat prijzen en zaalplannen op een apart blaadje staan dat achterin moest worden ingeschoven, maar in wat mij werd opgestuurd vind ik alleen een blaadje met stickers.

Groeten,

Dirk

3

van Tristan <tristanfaes@...> op zaterdag 4 juni 2011 om 21:32

Beste Marc,

Ik heb deze onoverzichtelijke brochure een keer of 6 van achter naar voor doorbladerd, en heb NERGENS maar dan ook NERGENS een overzicht van de prijzen gevonden...
Groet!

2

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op zaterdag 4 juni 2011 om 18:28

Nu niet gaan overdrijven he beste Dirk, achteraan in de brochure staat alles netjes vermeld, met zowel een zaalplan van Antwerpen als Gent.
Anders een kijkje nemen op hun website.

1

van Dirk Vermassen <dirk.vermassen@...> op vrijdag 3 juni 2011 om 11:51

Ik hoop dat de Venetianen meer smaak en gevoel voor theater hadden dan Hampe en Pagano. Zelden zulk een doodse en kitscherige productie gezien als dit uitermate vervelend onding. Dat met Il Ritorno nog steeds boeiend theater kan gemaakt worden, bewees William Kentridge destijds in de Munt.

Van nog meer wansmaak getuigt de vormgeving van de seizoensbrochure, die mij het laatste beetje zin om volgend seizoen nog naar de Vlaamse Opera te gaan, ontneemt. 158 pagina's dik, maar wie wil weten hoeveel een ticket op een bepaalde plaats kost, zoekt vergeefs.